DSCI1050Met het uitreiken van de Briljante Mislukkingen Awards – Zorg in 2013 en 2014 is het belang van het delen van mislukkingen op de kaart gezet. In 2015 willen we voortbouwen op dit succes door de transparantie over mislukkingen verder uit te breiden. En met de kennis die dat oplevert het innovatievermogen in de zorg een stevige impuls te geven. Hiertoe nodigen we wederom iedereen uit, wetenschappers én professionals in het zorgveld, om mislukte projecten aan te melden.

Het traject 2015 heeft als motto ‘De zorgsector als (zelf)lerend systeem’. Naast een brede oproep tot het inzenden van casuistiek organiseren we dit jaar twee multi stakeholder sessies rondom de thema’s antistollingsmiddelen en preventie. Het traject 2015 wordt mogelijk gemaakt door ZonMw, Hart- en Vaatgroep, Hartstichting, Tata Consultancy Services, GFK, Achmea en ABNAMRO.

Meer informatie