Brilliant Failure Alliance

Word nu lid van ons unieke netwerk!

Wat zou de wereld zijn zonder lef, zonder toevallige ontdekkingen en zonder de mogelijkheid om te leren van wat (bijna) misging of juist goed ging? Het Instituut voor Briljante Mislukkingen (IvBM) zet zich in voor het faciliteren en toegankelijk maken van leerervaringen. Hierbij omarmen wij zowel mislukkingen als successen als belangrijke leermomenten.
Met ruim 10 jaar ervaring bij diverse bedrijven en in verschillende sectoren, vinden wij het van belang om het leren van mislukkingen breder uit te dragen en bedrijven te faciliteren om van elkaar te leren. Dat is de reden om De Briljante Mislukkingen alliantie op te richten.

De Brilliant Failure Alliance van het IvBM heeft tot doel een multilateraal netwerk van bedrijven en instellingen op te bouwen, in stand te houden en uit te breiden die de methode en mindset van het Instituut voor Briljante Mislukkingen omarmen, implementeren en in cocreatie verder willen ontwikkelen. Het lidmaatschap staat open voor organisaties die actief met ons gedachtengoed aan de slag willen.

Wilt u met uw organisatie lid worden van onze community, neem dan contact met ons op!

Voor wie:

Ben je vanuit jouw functie betrokken bij innovatie- of veranderprojecten, bijvoorbeeld als innovatiemanager, productmanager, projectleider, hr-manager of directie dan is het lidmaatschap voor jou interessant. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen richt zich op vele sectoren en wil juist het cross sectoraal leren stimuleren.

Nieuwsgierig of het lidmaatschap voor jou interessant is? Neem vooral contact met ons op.

Partner worden? Informeer naar de mogelijkheden.

Early bird:
Profiteer van onze early bird aanbieding door nu al lid te worden maar pas vanaf 2024 te gaan betalen. Deze early bird actie loopt t/m oktober 2023.

Kosten (per 1-1-’24):

Individueel lidmaatschap
Professional € 195
Student € 50
Organisatie lidmaatschap
small (<5) € 1575
medium (6-10) € 2075
large (11-25) € 2575

Wat kun je verwachten als lid van de alliantie:

  • Online kick off sessie met de oprichters van het instituut

  • Jaarlijkse research update – Brillliant Failure Insights (trends)
  • Kosteloze deelname jaarlijkse online community event van het Instituut voor Briljante Mislukkingen
  • 1 x per kwartaal een digitaal leercafe om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten en bedrijven in andere sectoren
  • Toegang tot use cases van organisaties op onze leeromgeving Brimis.nl, inclusief 10% korting op een maatwerkoplossing voor uw organisatie

  • Vermelding in onze virtuele hall of fame van koplopers die het briljante mislukkingen gedachtengoed omarmen en toepassen

  • Toezending Briljante mislukkingen poster + kaartensets + online embleem
  • 10% korting op workshops, leer- en adviestrajecten en events op maat

Relevant: 10% van uw bijdrage benut voor educatieve projecten op scholen om te durven experimenteren, beter te leren omgaan met mislukken en wendbaarheid te trainen.

Aanmelden of vragen