Briljante Mislukkingen Awards

Briljante Mislukkingen Award in uw sector

Het Instituut voor Briljante Mislukkingen organiseert ieder jaar een award voor de beste Briljante Mislukking van het jaar. Eerder richtten we ons enkele jaren op rij op de sector Ontwikkelingssamenwerking, nu reiken wij al negen jaar de Briljante Mislukking Award in de Zorgsector uit. Hier is een link naar informatie over de Zorg Award. En in 2023 volgt voor de tweede keer de Award AI-Coalitie Publieke Diensten. Nieuwe sectoren zijn welkom! Wij nodigen u van harte uit om, de mogelijkheid te verkennen voor de organisatie van een Briljante Mislukking award in uw sector.

Deelname aan de Award

Deelnemers binnen uw sector maken kans om de beste Briljante Mislukking van het jaar te krijgen, uw geleerde kennis wordt met anderen in de sector gedeeld, zodat deze opgedane kennis niet verloren gaat en laat u zien dat u open staat voor het leren van projecten die anders zijn gelopen dan gepland

Tijdschrift voor Briljante Mislukkingen

Genomineerden worden geïnterviewd en uw project wordt na nominatie opgenomen in het Nederlandse Tijdschrift voor Briljante Mislukkingen. Dit is een tijdschrift dat wij jaarlijks publiceren, zie hier een voorbeeld van de vorige editie. Verder dagen wij u uit om uw project te pitchen tijdens de award uitreiking. Er is hierbij zowel een juryprijs als een publieksprijs te winnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Deel hier uw Briljante Mislukking in uw sector