Briljante Mislukkingen Award Zorg 2023

Informatie en aanmelden deelnemers

Deze pagina is bedoeld voor geïnteresseerden / deelnemers van de uitreiking. Klik hier voor meer informatie over (het aanmelden van) casuïstiek.

Woensdag 13 september 2023 13-17 uur organiseren we alweer de 9de editie van de Briljante Mislukkingen Award Zorg. Deze keer is Achmea Zilveren Kruis in Leiden onze locatie. Het is op loopafstand van het station en het heeft ruime parkeergelegenheden. Ons doel is om er weer een feestelijk en leerzaam evenement van te maken met fantastische sprekers op de zeepkist en inspirerende break-out sessies met de deelnemers. Daarnaast zal de zesde editie van het Nederlands Tijdschrift voor Briljante Mislukkingen Zorg worden uitgereikt en alle aanwezigen krijgen een fysiek exemplaar mee naar huis.

Bij het innoveren in de zorg kunnen (bijna-)mislukkingen voor vooruitgang zorgen. Een Briljante Mislukking is een goed voorbereide poging om iets te realiseren met een andere uitkomst dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld. De mogelijkheden om te leren vinden we op de momenten waarop het mis gaat of (bij succes) mis had kunnen gaan, maar waar dat niet gebeurd is. Dat kan omdat je geluk hebt gehad, maar ook omdat je bewust de juiste beslissing hebt genomen, op basis van nadenken, kennisgebruik, samenwerken, etc.

Wij zien u heel graag bij de Zorg Award 2023!

Ik ben erbij!

Aanmelden Briljante Mislukkingen Award Zorg 2023