Briljante Mislukkingen Award Zorg 2021

Mislukkingen zijn briljant wanneer de leerervaringen gedeeld worden

Op 23 maart werden voor de zevende keer de Briljante Mislukkingen Awards Zorg uitgereikt. Een Briljante Mislukking is een goed voorbereide poging om iets te realiseren, die een andere uitkomst heeft dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld. Tijdens de digitale prijsuitreiking deelden de genomineerde zorginnovators hun lessen met het publiek.

Winnaars 2021

Ook dit jaar zijn er weer twee prijzen uitgedeeld, de publieksprijs ging naar de Briljante Mislukking van Stichting Corona in Kaart(SCiK). SCiK probeerde de lokale verspreiding van het Coronavirus in zicht te houden, hier slaagden zij in bij de pilot in Rotterdam. Helaas liep dat anders op nationaal niveau. De tweede prijs was de juryprijs, die werd gewonnen door huisarts Dianne Jaspers met haar initiatief voor digitale triage bij de huisartsenpost.

Aanmelden voor de achtste editie

In 2022 organiseert het Instituut voor Briljante Mislukkingen voor de achtste keer de Briljante Mislukkingen Awards Zorg. Voor deze editie zijn we nog op zoek naar projecten die Briljant Mislukt zijn. Heeft u zo’n Briljante Mislukking en wilt u kans maken op de award? Stuur dan een email naar paul@iske.com of bas@briljantemislukkingen.nl Telefonisch is Paul bereikbaar op +31 654626160 en Bas op +31 614213347