Briljante Mislukkingen Award Zorg 2020 2019-10-22T11:51:25+01:00
Instituut voor Briljante Mislukkingen

Briljante Mislukkingen Award Zorg

Briljante Mislukkingen Award Zorg

16 januari 2020  |  12.30 – 17.30  |  Zilveren Kruis, Zeist

Op 16 januari 2020 vindt de Briljante Mislukkingen Award Zorg plaats. Onder een Briljante Mislukking verstaan wij een goed voorbereide poging om iets te realiseren waarbij er een andere uitkomst is dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld.

Vijf genomineerden zullen deze middag zowel plenair als in kleinere break-out groepen hun leerervaringen delen. Een jury, bestaande uit ervaringsdeskundige en zorgprofessionals, zal vervolgens besluiten wie met de felbegeerde juryprijs naar huis gaat. Daarnaast bepaalt u samen met de rest van de aanwezigen wie de publieksprijs ontvangt. 

Wilt u het programma bijwonen, meld u zich dan snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan het programma is gratis. Meer informatie over de award vindt u hieronder op deze pagina

Aanmelden Briljante Mislukkingen Award Zorg

LEREN + DELEN = BRILJANT

Helden gezocht voor op de zeepkist

Wij zijn op zoek naar professionals die zich inzetten om (met innovatie) de zorg te verbeteren. Verhalen van pogingen die anders uitpakken dan gepland en waarbij dit ‘mislukken’ tot prachtige/verassende/waardevolle inzichten heeft geleid. Dit kunnen ook verhalen zijn van patiënten, die te maken hebben gehad met zo’n goed bedoelde innovatie poging.

Door deze pogingen te delen met mede zorgverbeteraars, kan al het geleerde optimaal en door iedereen worden ingezet. Uiteindelijk zou toch bijna elke zorg innovator in staat moeten zijn om een Briljante Mislukking te formuleren. Als je in een complexe omgeving probeert te vernieuwen dan zijn mislukkingen daar onlosmakelijk mee verbonden.

Aan alle zorgverbeter- en veranderaars in Nederland: laten we alle kennis en krachten bundelen! Geef je casus op voor de 6de Briljante Mislukkingen Award Zorg, kom leren en wordt elkaars held(in). Een leermoment delen kan via de knop hieronder.

Ook als je slechts een basisidee hebt voor een case, of iemand anders weet met een relevant verhaal, neem dan contact met ons op.

 

DEEL JE LEERMOMENT

CASES

Wie financiert leefstijl bij hartrevalidatie?

november 21st, 2018|Categories: De duiker van Acapulco, De generaal zonder leger, De lege plek aan tafel, De verkeerde portemonnee, Gezondheidszorg|

Pas op voor het kip-ei probleem. Wanneer partijen enthousiast zijn, maar eerst bewijslast vragen, kijk dan goed of je de middelen hebt om die bewijslast te leveren. En projecten gericht op preventie blijven [...]

Reacties uitgeschakeld voor Wie financiert leefstijl bij hartrevalidatie?

Jeugdgezondheidszorg is effectief, maar wie zorgt er voor de adolescent?

november 21st, 2018|Categories: De Canyon, De generaal zonder leger, Gezondheidszorg|

Wanneer hiaten in wet- en regelgeving worden gecombineerd met decentralisatie, ontstaan er veel barrières. Het wordt daarmee knap lastig om de zorg voor specifieke doelgroepen op te schalen. Vraag blijft: hoe krijg je daar [...]

Reacties uitgeschakeld voor Jeugdgezondheidszorg is effectief, maar wie zorgt er voor de adolescent?

PARTNERS

Instituut voor Briljante mislukkingen