Instituut voor Briljante Mislukkingen

Briljante Mislukkingen Award Zorg

[mainmenu]

Briljante Mislukkingen Award Zorg

16 januari 2020  |  12.30 – 17.30  |  Zilveren Kruis, Zeist (Routebeschrijving)

Op 16 januari 2020 vindt de Briljante Mislukkingen Award Zorg plaats. Onder een Briljante Mislukking verstaan wij een goed voorbereide poging om iets te realiseren waarbij er een andere uitkomst is dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld.

Vijf genomineerden zullen deze middag zowel plenair als in kleinere break-out groepen hun leerervaringen delen. Een jury, bestaande uit ervaringsdeskundige en zorgprofessionals, zal vervolgens besluiten wie met de felbegeerde juryprijs naar huis gaat. Daarnaast bepaalt u samen met de rest van de aanwezigen wie de publieksprijs ontvangt. 

Wilt u het programma bijwonen, meld u zich dan snel aan, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan het programma is gratis. Meer informatie over de award vindt u hieronder op deze pagina.

De 5 genomineerde Briljante Mislukkingen

Aanmelden Briljante Mislukkingen Award Zorg

Programma

Leerervaringen delen staat centraal tijdens de zesde editie van de Briljante Mislukkingen Award Zorg 2020.

Tijdens het plenaire programma zullen diverse sprekers op het podium verschijnen. Daarnaast kiest u zelf twee casussen waarvan u de tweede kans sessie wilt bijwonen. Samen kijken we hoe de mislukte projecten, de betrokken mensen en de opgedane kennis een tweede kans kunnen bieden. Voordat we afsluiten met een borrel kiest zowel de jury als het publiek de meest Briljante Mislukking.

Routebeschrijving

Komt u met eigen vervoer, dan is er parkeergelegenheid op het Parkeerterrein Kohnstammplein (Wijk ‘Vollenhove’, 3706 CA Zeist). Vanaf hier rijden er pendelbussen naar het Achmea Congrescentrum (Handelsweg 2, Zeist).

Met de auto 

Vanaf Amsterdam

Vanaf Amsterdam volg je de A2 naar Utrecht. Op knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnhem, daarna de A27 richting Hilversum. Dan volg je de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neem je afslag nr. 3 ‘Zeist-Oost/Den Dolder’ N238. Aan het einde van de afslag ga je bij de verkeerslichten rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht rechtsaf. Ga verder op de Dijnselburgerlaan. Na 1200 meter steek je bij de verkeerslichten de kruising over. Ga vervolgens de 1e weg rechts. Voor de cafetaria linksaf en vervolgens direct rechtsaf. De parkeerplaats ligt links bovenaan de oprit.

Vanaf Amersfoort

Vanaf Amersfoort neem je de snelweg A28 naar Utrecht. Vervolgens afslag nr. 3 ‘Zeist-Oost/Den Dolder’ N238. Aan het einde van de afslag op de rotonde 3e afslag. Na 200 meter weer rechtsaf en bij het 2e verkeerslicht rechtsaf. Ga verder op de Dijnselburgerlaan. Na 1200 meter steek je bij de verkeerslichten de kruising over. Ga vervolgens de 1e weg rechts. Voor de cafetaria linksaf en vervolgens direct rechtsaf. De parkeerplaats ligt links bovenaan de oprit.

Vanaf Rotterdam/Den Haag

Vanaf Rotterdam/Den Haag volg je de A12 tot knooppunt Lunetten. Daar volg je de A27 richting Hilversum. Daarna de A28 richting Amersfoort en dan neem je afslag nr. 3 ‘Zeist-Oost/Den Dolder’ N238. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor en bij het 2e verkeerslicht rechtsaf. Ga verder op de Dijnselburgerlaan. Na 1200 meter steek je bij de verkeerslichten de kruising over. Ga vervolgens de 1e weg rechts. Voor de cafetaria linksaf en vervolgens direct rechtsaf. De parkeerplaats ligt links bovenaan de oprit.

Vanaf ‘s-Hertogenbosch

Vanaf ‘s-Hertogenbosch volg je de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Everdingen de A27 richting Hilversum/Almere. Bij knooppunt Rijnsweerd volg je de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neem je afslag nr. 3 ‘Zeist-Oost/Den Dolder’ N238. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor en bij het 2e verkeerslicht rechtsaf. Ga verder op de Dijnselburgerlaan. Na 1200 meter steek je bij de verkeerslichten de kruising over. Ga vervolgens de 1e weg rechts. Voor de cafetaria linksaf en vervolgens direct rechtsaf. De parkeerplaats ligt links bovenaan de oprit.

Vanaf Arnhem

Vanaf Arnhem volg je de A12 richting Den Haag. Neem afslag nr. 20 ‘Driebergen’ richting Zeist/N225. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf de Hoofdstraat oprijden (bord naar Zeist). Deze gaat over in de Driebergseweg. Bij het 2e verkeerslicht vervolg je de weg via de Dorpsstraat. Daarna het bord richting Utrecht aanhouden. Na de Shell pomp aan de rechterzijde ga je na het 3e verkeerslicht rechtsaf; De Dreef op en bij de rotonde rechtdoor. Na ± 800 meter (na het 2e links gelegen hoge fatgebouw) ga je linksaf. Voor de cafetaria weer linksaf en vervolgens direct rechtsaf. De parkeerplaats ligt links bovenaan de oprit.

Openbaar vervoer 

Vanuit Utrecht

Neem op het CS in Utrecht bus 52 richting Amersfoort via Zeist, halte Handelscentrum, Zeist. Vanaf deze halte is het vijf minuten lopen naar het Achmea congrescentrum.

Vanuit Amersfoort

Neem op het station in Amersfoort bus 56, richting Doorn/Wijk bij Duurstede of neem bus 52, richting Utrecht. Voor beide bussen geldt: Uitstappen bij de halte Handelscentrum, Zeist (eerste halte na het oversteken van de snelweg). Daarna naar de overkant van de weg, even teruglopen, en rechtsaf (vlak voor de snelweg-oversteek) het industrieterrein op. Vanaf dit punt is het vijf minuten lopen naar de Achmea-locatie.

Sprekers, Jury & Genomineerden

PARTNERS