Briljante Mislukkingen Award Zorg 2023

De uitreiking van de Briljante Mislukkingen Award Zorg 2023 zou oorspronkelijk in juni plaatsvinden, maar wij hebben besloten het evenement uit te stellen naar 13 september. Hopelijk schikt deze datum en kunt u er (nog steeds) bij zijn.

Dit betekent ook dat er dus nog steeds casussen ingediend kunnen worden. Heeft u dus een mooie briljante mislukking in de zorg, dan kunt u deze tot en met 1 juni kenbaar maken via https://www.briljantemislukkingen.nl/zorgaward23/. Mis deze kans niet! Wij kijken uit naar een mooie en inspirerende dag.
Met veel enthousiasme kunnen wij ook delen dat wij dankzij onze partner Achmea een prachtige locatie bij Sequoia in Leiden hebben voor de uitreiking, op loopafstand van het station met ruime parkeergelegenheid.

Heeft u zich al aangemeld en kunt u er helaas niet meer bij zijn, meld u zich dan af door te mailen naar mirjam@briljantemislukkingen.nl, want we houden dan nog steeds rekening met uw komst. Hopelijk zien we u op 13 september!