Briljante Mislukkingen Award Zorg 2023

Woensdag 7  juni 2023 willen wij de volgende editie van de Briljante Mislukkingen Award Zorg gaan organiseren. Ons doel is om er weer een feestelijk en leerzaam evenement van te maken met fantastische sprekers op de zeepkist en inspirerende break-out sessies met de deelnemers. Daarnaast zal de zesde editie van het Nederlands Tijdschrift voor Briljante Mislukkingen Zorg worden uitgereikt en alle aanwezigen krijgen een fysiek exemplaar mee naar huis.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar mooie casussen. Kent u of bent u iemand met een briljante mislukking in de zorg of bent u bezig met een project waar een mislukking op de loer ligt? Meld u dan hier aan of mail naar redactie@briljantemislukkingen.nl, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal en wie weet staat u in juni 2023 op ons podium! Genomineerd worden voor de Briljante Mislukkingen Award Zorg biedt u een unieke kans om uw ervaringen te delen met gelijkgestemden en een tijdschrift publicatie.

Wij zien u heel graag bij de Zorg Award 2023!