Briljante Mislukkingen Awards Zorg 2022

In maart 2022 worden voor de achtste keer de Briljante Mislukkingen Awards Zorg uitgereikt. Een Briljante Mislukking is een goed voorbereide poging om iets te realiseren, die een andere uitkomst heeft dan gepland. Mislukkingen zijn briljant wanneer ervan geleerd wordt en de ervaringen met anderen worden gedeeld. Tijdens de digitale prijsuitreiking deelden de genomineerde zorginnovators hun lessen met het publiek.

Award uitreiking zorg 2020

Uitreiking Award- Zorg 2020

In maart 2022 organiseert het Instituut voor Briljante Mislukkingen voor de achtste keer de Briljante Mislukkingen Awards Zorg. Voor deze editie zijn we nog op zoek naar projecten die Briljant Mislukt zijn.

Met het uitreiken van de Briljante Mislukkingen Award – Zorg 2021 is het belang van het delen van mislukkingen op de kaart gezet. Dit jaar nodigen we wederom wetenschappers en professionals uit om voort te bouwen op dit succes en een bijdrage te leveren aan transparantie en innovatie vermogen in de zorg. Elk mislukt project waarvan geleerd kan worden, komt in aanmerking, of het nu voorbeelden uit de preventie, zorg, onderzoek of praktijk zijn. Inzenden kan door een eenvoudige email te sturen naar redactie@briljantemislukkingen.nl met een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat was de intentie?
  • Welke aanpak is gekozen om dat doel te bereiken?
  • Wat was het resultaat? En hoe week dat af van wat men hoopte te bereiken?
  • Welke les heeft de mislukking opgeleverd? En wat kunnen anderen ervan leren?

Verder kunt u uw plek voor het evenement op 10 maart al reserveren door het onderstaande contactformulier in te vullen: