Frank de Boer als bondscoach

Paul Iske bespreekt maandelijks bij BNR een spraakmakende mislukking en wat we daarvan kunnen leren. Luister het item hierboven of lees en luister op www.brimis.nl. Het onderwerp deze week: het mislukte EK voor Oranje en over de kunst om op tijd te stoppen

Het mislukte EK

Nederland moest na de achtste finale tegen Tsjechië afscheid nemen van de droom om Europees Kampioen te worden. Er was al veel kritiek op het systeem van bondscoach Frank de Boer dat veel druk zette op het middenveld en nu moet Frank de Boer zijn koffers pakken als bondscoach. Hij werd moest al een aantal keer eerder vroegtijdig opstappen als coach. Frank de Boer was een getalenteerd voetballer, maar minder geschikt als coach en is hier dan ook niet op tijd mee gestopt. Lees meer over deze mislukking op BriMis.nl

Lees en luister meer op BriMis: De online omgeving voor het maximaliseren van leeropbrengsten

Het verhaal van het mislukte EK vind je samen met vele andere Briljant Mislukte projecten op www.brimis.nl. BriMis is een online omgeving voor het maximaliseren van leeropbrengsten. Veel kennis blijft onbenut. Dat heeft verschillende oorzaken, waarvan onbekendheid met wat er elders en/of in het verleden is gedaan en geleerd een van de belangrijkste is. Het Instituut voor Briljante Mislukkingen wil graag kennis zichtbaar en ‘vloeibaar’ maken. Dat begint ermee mensen bewust te maken van het belang van het delen van hun kennis, maar ook van het zoeken naar kennis van anderen. Daar hoort een geschikte (online) leeromgeving bij, waar mensen op een plezierige en eenvoudige manier de meest relevante aspecten van hun ervaringen kunnen delen, maar waarin het ook aantrekkelijk is om op zoek te gaan naar kennis van anderen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.brimis.nl.