Het zevende jurylid dat we voorstellen is Henk Smid.

Mijn naam is Henk Smid, ik ben directeur van ZonMw, de organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie.

Waar gaat u op letten?

Ik ga bij het beoordelen vooral letten op het potentiële leereffect van de casus.

Kunt u een eigen Briljante Mislukking met ons delen?

Mijn eigen Briljante Mislukking ligt op het terrein van de interne organisatie. In het traject van de omschakeling van vaste werkplekken naar flexplekken had ik toegestaan dat elk team eigen keuzes kon maken voor de huisvesting van het secretariaat. Dat leidde tot verschillende vormen van huisvesting. Ik wilde de eigen teams vrijheid geven, maar het pakte uiteindelijk anders uit. De verschillen die er ontstonden werden door de betrokken medewerkers als ongewenste verschillen ervaren!

Waarom mislukken een optie is…

Neem contact op voor een workshop of lezing

STUUR EEN BERICHT

Of bel Paul Iske +31 6 54 62 61 60 / Bas Ruyssenaars +31 6 14 21 33 47