Ons vierde jurylid is Edwin Bas

Ik ben Edwin Bas, werkzaam als “Industry Lead Health” bij GFK één van ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbedrijven. Ik heb uitgebreide ervaring met marketing- en marktonderzoek vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf: Phibase, een bedrijf gespecialiseerd in consultancy, advisering en coaching op het gebied van logistiek en gezondheidszorg.

Waar gaat u op letten?

Bij het beoordelen van de casussen ga ik met name letten op de componenten van “samenwerking”, “gedragsverandering” en “voorbereiding” (welk marktonderzoek is er vooraf gedaan).

Kunt u een Briljante Mislukking met ons delen?

Het leven is eigenlijk een continu leerproces waar dingen gaan zoals verwacht en waar dingen nog vaker niet zo gaan als verwacht of gewild. Vaak ligt dat aan de voorbereiding (voorafgaand onderzoek) en aan gebrek aan samenwerking (en communicatie) en doorzettingsvermogen. Briljante mislukkingen komen vaak door “doorgeschoten” sterktes. Zo ben ik uit enthousiasme en vertrouwen eens een winstgevende samenwerking aangegaan zonder daarbij vooraf de juiste verhouding (o.a. financiën, verantwoordelijkheden, ideeën) te borgen.

Waarom mislukken een optie is…

Neem contact op voor een workshop of lezing

Of bel Paul Iske +31 6 54 62 61 60 / Bas Ruyssenaars +31 6 14 21 33 47