De Brilliant Failure Award – Health, de prijs voor het beste leermoment in de gezondheidszorg,  bestaat uit een juryprijs en een publieksprijs. De juryprijs gaat naar Catharina van Oostveen, verplegingswetenschapper en verpleegkundige bij het AMC Amsterdam, voor het project Tijd voor Topzorg. De publieksprijs gaat naar Ab van de Wakker met het project Diversiteitspanel.

De juryprijs is op 19 september uitgereikt door Drs Cathy van Beek MCM, Raad van Bestuur UMC St Radboud Nijmegen en bestuurder NVZD (Vereniging van bestuurders in de zorg). De publieksprijs is uitgereikt door Paul Iske, oprichter van het initiatiefnemer Brilliant Failure Award. De uitreiking vond plaatst tijdens het Healthcare Management Forum.

(award, ontworpen door Judith Zeeman, foto Nichon Glerum).

De jury bestond uit Bas Bloem (Radboud University/ MijnZorgnet), Rob Dillman (Zaans Medisch Centrum), Cathy van Beek (Radboud University / NVDZ) en Paul Iske (ABN AMRO / Maastricht University), Henk Smid (ZonMw), Zowel de jury als het publiek konden kiezen uit zes kandidaten. De Eindhovense kunstenares Judith Zeeman heeft de uitgereikte trofeeën ontworpen.

 

Brilliant Failure Award Health 2013_ kiezen voor de publieksprijs

(Keuze voor de publieksprijs en uitreiking door Paul Iske.)