Na succesvolle award uitreikingen voor het beste leermoment in OS in 2010 en 2011 is het dit jaar tijd voor meer verdieping.

We op zoek naar een klein aantal show cases: projecten en initiatieven die de filosofie van het Instituut voor Briljante Mislukkingen belichamen –met de beste intenties en een goede voorbereiding, toch onverwachte resultaten krijgen, wat leidt tot een leermoment. De cases zulllen uitvoerig besproken en gepresenteerd worden gedurende Partos Plaza op 4 Oktober in Amsterdam. Naar aanleiding van de discussie zal het publiek kiezen voor de beste case.

Heeft u een case die kan bijdragen aan het doel van de Briljante Mislukking 2012? Een case die tranparantie, leervermogen, en innovatie in de OS sector kan stimuleren? Bijvoorbeeld:

  • Heeft u – na het overwegen van de risico’s – de ruimte genomen om te experimenteren en hierdoor iets waardevols geleerd?
  • Bent u begonnen met een goede dataset, met ingecalculeerde risico’s, maar desondanks toch verrast door onverwachte factoren?
  • Heeft u regelmatig de balans opgemaakt tussen geplande activiteiten en de alledaagse, veranderlijke werkelijkheid om vooruitgang te boeken?

Als u een dergelijke case denkt te hebben en/of u wilt graag een eigen case presenteren dan horen we graag van u. We zullen u helpen met het voorbereiden van de case door een diepte interview af te nemen om op die manier tot de kern van de zaak te komen en tevens zullen we u helpen met de Partos presentatie.

Voor vragen kunt u terecht via email redactie@briljantemislukkingen.nl of telefonisch bij Bas Ruyssenaars (+31 6 14213347) of David Dodd (+31 6 15086358) of Syta Fokkema (+31 20 7530311).