De Award voor het beste leermoment in Ontwikkelingssamenwerking

Award
Om openheid en transparantie als kerncompetentie in de sector te stimuleren is De Briljante Mislukking 2010 Award Ontwikkelingssamenwerking ingesteld. De prijs is een initiatief van Dialogues (ABNAMRO) en Spark, ondersteund door de volgende sponsoren uit de sector: Partos, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Icco, Fondsen.org. De winnaar ontvangt de eervolle award op 17 september te Amsterdam uit handen van juryvoorzitter dr. Paul Louis Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Eveneens ontvangt de OS sector een prijs ‘in natura’ in de vorm van een verdiepingsbijeenkomst in het Dialogues House; alle inzenders van een briljante mislukking die aan de criteria voldoen worden uitgenodigd om gezamenlijk het leereffect voor de eigen organisatie en de sector te maximaliseren.

Lees meer op de speciale actiesite: briljantemislukkingen.nginx.acceptatie.indicia-interactiv.nl/awardos