Workshops en Lezingen 2017-07-26T16:09:39+00:00

U kunt terug klikken naar het verleden om events in het verleden te bekijken en vooruit in de toekomst om geplande events te bekijken.

sep
11
ma
Workshop ‘Maatschappelijke kwaliteit en impact’
sep 11 @ 13:00
Workshop 'Maatschappelijke kwaliteit en impact'

De Hartstichting organiseert een workshop om veelbelovende onderzoekers (gekoppeld aan het E.Dekker beurzenprogramma van De Hartstichting) bewust te maken van aspecten van maatschappelijke kwaliteit en impact. Het doel van deze workshop is om hen te stimuleren om op een ondernemende manier om te gaan met hun onderzoek en om ze daarbij op een praktische manier op weg te helpen.

Paul is gevraagd om de inleiding te verzorgen over samenwerking, innovatie en ondernemerschap. Tijdens dit onderdeel zullen o.a. de waardevolle lessen en inzichten van briljante mislukkingen aan bod komen.

sep
25
ma
Bergen Design Festival: Bergen Design Mornings, Brilliant Failures
sep 25 @ 08:30 – 10:00
Bergen Design Festival: Bergen Design Mornings, Brilliant Failures

Paul Iske is één van de sprekers tijdens het ochtendprogramma van het Bergen Design Festival in Noorwegen.

“«No progress without failures», is the mantra of Dutch professor Paul Iske. We all know that we learn from our mistakes, so why are we still encouraged to swoop them under the carpet and pretend they never happened, or even better – avoid making them in the first place. Iske challanges our urge to reduce risk to a minimum and only show off our stories of success by promoting transparency and invaluable lessons learnt from mistakes. If we can manage to embrace failure, Iske believes, innovation will reach new levels.”
(Bron: https://www.bergendesignfestival.no/program/)

okt
3
di
Nationale HR Zorg Award 2017 @ Utrecht
okt 3 hele dag
Nationale HR Zorg Award 2017 @ Utrecht

Paul Iske is jurylid en spreker op de Nationale HR Zorg Award 2017. Tijdens dit evenement wordt ‘het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier’ uit alle ingezonden ideeën van deelnemende zorgorganisaties gekozen en beloond met een award.

“De winnaar ontvangt de bokaal, als stimulans voor vernieuwend (HR)-beleid dat positieve invloed heeft op het thema werkplezier. Daarnaast krijgt de winnende organisatie ondersteuning van FWG Progressional People ter waarde van 10.000 euro, om de plannen verder uit te werken of opvolging te geven. Denk aan talentenscans, trainingen Semco Style, coachend leiderschap. Of misschien kiest u voor advies en ondersteuning op maat, passend bij úw HR-project.” (bron: https://www.fwg.nl/hrzorgaward/)

Instituut voor Briljante mislukkingen

Instituut voor Briljante mislukkingen