Agenda (workshops, lezingen en evenementen) 2017-09-11T09:59:55+00:00

Klik terug naar het verleden om eerdere events te bekijken en vooruit in de toekomst om geplande events te bekijken.

nov
3
vr
Symposium zorgevaluatie ‘Versterk je netwerk’ @ Buitenplaats, Amerongen
nov 3 @ 12:00 – 17:00
Symposium zorgevaluatie 'Versterk je netwerk' @ Buitenplaats, Amerongen

Waar lopen wetenschappelijke verenigingen tegenaan bij het opzetten van een netwerk? Het Instituut voor Briljante Mislukkingen brengt drempels en positieve factoren in kaart. De eerste resultaten om een goed netwerk op te zetten, worden gepresenteerd.

dec
7
do
Briljante Mislukkingen award-Zorg 2017 @ ministerie VWS
dec 7 @ 13:00 – 17:00
Briljante Mislukkingen award-Zorg 2017 @ ministerie VWS

Leren hoe je moet reageren op onverwachte ontwikkelingen in onderzoek of innovatietrajecten is misschien wel de belangrijkste stap om succesvol te zijn. In de wereld van onderzoek en innovatie lopen projecten zelden zoals van te voren bedacht. Er is vaak sprake van een andere uitkomst dan gepland. Toch horen wij hier vaak niks over. Onterecht, want het is lang niet altijd het gevolg van ondoordacht denken en handelen. Deze onverwachte “wendingen” zitten vaak vol met waardevolle inzichten en lessen. Wij noemen het daarom Briljante Mislukkingen. Om deze kansrijke innovaties meer aandacht te geven organiseert Het Instituut voor Briljante Mislukkingen op 7 december voor de vierde keer de Zorg-Award.

Met deze award hopen we bij te dragen aan het creëren van een beter innovatieklimaat in de zorg. Door opvallende cases in de spotlight te zetten willen we mensen inspireren en uitdagen om uit te komen voor ‘mislukkingen’, maar vooral ook om iets met deze ervaring te doen.

Hierbij willen wij iedereen in het zorgveld uitnodigen om onverwachte uitkomsten van onderzoek en innovatieprojecten aan te melden voor de Zorg-Award. Deel HIER je leermoment.

Geïnteresseerd in de mislukkingen van anderen? Meld je dan HIER aan en kom naar de award uitreiking op 7 december!

 

Instituut voor Briljante mislukkingen

Instituut voor Briljante mislukkingen