Leren doen we door vallen en opstaan, door uit te proberen en te mislukken. Leren doen we alleen, maar veel ook met en van elkaar. Heb je zelf geen Briljante Mislukking, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat anderen hebben geprobeerd? Kom dan naar de Award uitreiking op 7 december in Den Haag, bij het Ministerie VWS. Het programma begint om 15.00 (inloop 14.30) en duurt tot 17.45.

Meld je hieronder aan om bij de Award uitreiking aanwezig te zijn.

Uitspraken over De Briljante Mislukkingen Award Zorg 2016:

Ik vond het traject heel zinvol. Mijn slogan zou zijn: Een domme mislukking is een briljante mislukking zonder platform. Juist het delen van leermomenten tussen patiënten, zorgaanbieder, zorgverzekeraars en anderen in de keten draagt bij aan daadwerkelijke innovatie.

Carel Jan van den Wildenberg, Lyme Expertise Centrum Maastricht
(2de plaats award Zorg 2016)

Aanmelden

2017-10-27T14:15:13+00:00
Instituut voor Briljante mislukkingen