Le intención

De Italiaanse IJsmaker Spica ontwikkelde de voorloper van de cornetto ti' 1959. Le ken Unilever 1962 Le ken visitaron Spica, táan jach entusiasmados u ti' le productor italiano ti' helados tu cargo u inmediato. Het voornemen was om de ijshoorn met vanilleroomijs succesvol door te ontwikkelen voor massaproductie.

Le enfoque

Pas in 1985 werd de cornetto zoals wij die nu kennen op de markt gebracht; een voorverpakt ijshoorntje, gemaakt van vanilleroomijs in een oubliehoorn, overgoten met chocoladesaus en bestrooid met stukjes hazelnoot, en…..een onbedoeld chocolade puntje onderin de ijshoorn.

Unilever besteedde jaren aan onderzoek en aanzienlijke investeringen om het productieproces aan te passen en het probleem van de chocoladepunt op te lossen.

Le resultado

En dat lukte!
De vernieuwde hoorn, met een krokante obliepunt zonder chocolade werd met trots gelanceerd.
De consument echter, reageerde teleurgesteld. Die chocoladepunt was nu juist de extra traktatie bij de laatste hap.

Le lecciones

De verkoop daalde en er kwamen talloze klachten binnen.
Unilever besloot, alle onderzoek en investeringen ten spijt, om de chocoladepunt weer toe te voegen… dit vergde wederom een aanzienlijke aanpassing van de machines.

Beey xan:
De Cornetto staat in veel landen als jaren in de top 5 van de best verkopende ijsjes.

autor: Gerard

LA FRACASOS BRILLANTES

Máax financia le estilo kuxtal ichil le rehabilitación cardíaca?

Bik a yéetel le talamilo' le je'o' kaax. Ka le cha'ano'bo' ku entusiastas, Ba'ale' yáax ku k'áatik pruebas, Tu continuación u asegúrese u ti' le medios utia'al u ts'aik le kuucha' le prueba. Yéetel le múuch'meyaj centrados ti' le prevención Mantats' siguen siendo talam, [...]

Ba'axten le fracaso jach juntúul opción…

Búukint u ti' máax ku To'one' utia'al jump'éel taller wa conferencia

Wa llame Paul Iske +31 6 54 62 61 60 / Bas Ruyssenaars +31 6 14 21 33 47